Σελίδες

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Νοικοκυραίοι και Τρομοκράτες !! 2

  ΕΛ.Λ.Α.Σ,
 Παλιά έφταιγε –για όλα- ‘η προηγούμενη κυβέρνηση’. Ήταν, φυσικά, εξοργιστικό, αλλά πού να φανταζόμαστε –τότε-, ως πού θα μπορούσε να φτάσει η γελοιότητα…
Τα τελευταία χρόνια –ακόμη και πριν την κρίση- ‘εφευρέθηκε’ εκείνο το άλλο το χαριτωμένο, όπου ‘το θέμα δεν ήταν αρμοδιότητας του υπουργείου ΜΟΥ’ επομένως ΕΦΤΑΙΓΕ, μεν, κάποιος απ’ την ΔΙΚΗ μου κυβέρνηση, το δικό ΜΟΥ κόμμα, αλλά ΟΧΙ ΕΓΩ !!!..
Η χιλιοειπωμένη αυτή μπούρδα, -για να μην την χαρακτηρίσω κατά πώς της πρέπει-,  συνοδεύτηκε πλειστάκις,  με το άλλο το περίφημο, ‘εμείς ΚΡΙΘΗΚΑΜΕ, απ’ τον Ελληνικό λαό’, (λες κι όποτε γίνονται εκλογές, ο λαός σβήνει με σφουγγάρι όλα τα εγκλήματα του παρελθόντος). Βγαίναμε, λοιπόν, απ’ τα ρούχα μας, μας ερχόταν να πετάξουμε την τηλεόραση απ’ το παράθυρο, αλλά, να που υπάρχουν και ..χειρότερα !

Διότι, απ’ την καταραμένη εκείνη μέρα που ένα κόμμα της αριστεράς, για πρώτη φορά έφτασε το 27% και έγινε ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ αντιπολίτευση ισχύει πλέον νέο …δόγμα: ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ..ΣΥΡΙΖΑ !! Ποιος δηλαδή;; Ο ΣΥΡΙΖΑ που ΠΟΤΕ ΔΕΝ κυβέρνησε. Ο ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι πριν από λίγο ήταν το 3-4%, και ίδρωνε να μπει στο κοινοβούλιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που, επιτέλους, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ρε καλόπαιδα….
Με πολιορκητικό ΚΡΙΟ (του πάει) τον κ. Βενιζέλο (και συνολικά το ΠΑΣΟΚ, που έχει και ..επί προσωπικού τη μύγα, αφού χάνει τα ..ποσοστά επί της …κουτάλας) η συγκυβέρνηση έχει εξαπολύσει …ανένδοτο (πού ‘σαι γέρο να μας δεις) αγώνα, ενάντια στο κόμμα του κ. Τσίπρα ! ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έχουν προ πολλού ξεπεράσει σε ΜΕΝΟΣ, τους διαφόρους ..λοχαγούς του κ. Κουβέλη, που από ..προεκλογικά, θεωρούσαν κύριο αντίπαλό τους τον ΣΥΡΙΖΑ ! Μέχρι και –ποιος λέτε;- η κ. Μπακογιάννη (!!) απηύδησε, προ ημερών, και τόλμησε να ξεστομίσει πως ‘ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ’ (sic: πάει να πει, για μερικά, φταίει)….
Τώρα, με τις διάφορες τρομοκρατικές ενέργειες, έχουν οι άνθρωποι τελείως, ξεφύγει ! Εκείνος ο Κεδίκογλου, δεν παίζεται ! Αφού –δήλωσε χθες- ο κ. Δένδιας δέχεται επίθεση ‘κι απ’ τα δύο άκρα’ πάει να πει ‘πως κάνει καλά τη δουλειά του’ !!! Τέτοιου διαμετρήματος επιχείρημα, μόνο αυτός μπορούσε να εμπνευστεί !! Σήμερα, με αφορμή ένα βίντεο από κάποια ομιλία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Βαγγέλη Διαμαντόπουλου) όπου ο άνθρωπος ανάμεσα σε πολλά άλλα, λέει και την φράση ‘ή πεθαίνει κανείς ή παίρνει το όπλο’, ο ίδιος αυτός, (ο κ. Κεδίκογλου) ανακαλύπτει …προτροπή σε …‘ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ’!!! ‘Απ’ τον κ. Δένδια, συγχωρήστε με, μα δεν περίμενα, κάτι λιγότερο εμετικό  απ’ τις γνωστές του δηλώσεις στις ‘Ανατροπές’ του Πρετεντέρη (ακόμη κι αυτός, στο τέλος έτρεχε να σώσει την …δημοσιογραφική του υπόληψη)…
Ο κ. Σαμαράς, λοιπόν, τηρεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις: Θα τις βγάλει τις κουκούλες απ’ τα καθήκια τους …Συριζαίους ! Ότι και να κάνει ο κ. Τσίπρας ! Παρά τις επίμονες δηλώσεις του (είμαστε κι εμείς ..νοικοκυραίοι). Παρά τα ταξίδια του, από Αργεντινή μέχρι Γερμανία κι από Κίνα μέχρι Αμερική, κανέναν πια δεν μπορεί να ..ξεγελάσει ! Γιατί είναι πλέον αποδεδειγμένη η ευθεία σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία: Eχει, στα σοβαρά, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ τους ..συγκυβερνήτες !
Πηγή : Καθρέπτη, Καθρεπτάκι μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου