Σελίδες

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Aιδοίο Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την ισχύ αυτής της γενετήσιας σχισμής

1.400.000 νεκροί για ένα αιδοίο;

του Βαγγέλη Γεωργίου 02/02/2011

Η εικόνα ενός αιδοίου μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως αναλόγως τη φαντασία και τη διάθεση. Αν όμως επιλέγαμε να το κάνουμε με μια  ιστορία;..Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την ισχύ αυτής της γενετήσιας σχισμής. Τα σύνορα της σύγχρονης Ευρώπης χαραχτήκαν, σε ένα μικρό βαθμό, στις γωνίες των Βερσαλλιών από ακόρεστες για δόξα κλειτορίδες.
Φλεβάρης του 1745, Βερσαλλίες. Ήταν σε ένα μασκέ πάρτη που την είδε για πρώτη φορά. Αυτός ήταν μεταμφιεσμένος σε θάμνο και αυτή ντυμένη μια ταπεινή βοσκοπούλα. Την πλησίασε αμέσως αδιαφορώντας αν ο άντρας της ήταν εκεί τριγύρω και τους έβλεπε. Το ενδεχόμενο να αντισταθεί η 24χρονη παντρεμένη Μαρκησία ντε Πομπαντούρ, σύζυγος και μητέρα δυο παιδιών, σε αυτό το καμάκι ήταν απίθανο καθώς ο ντυμένος θάμνος ήταν ο ισχυρότερος άνδρας της Ευρώπης ο βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΕ’ της Γαλλίας. Αυτός ο Louis ήταν ένας πραγματικά λάγνος μονάρχης, έχοντας στο ενεργητικό του 15 επίσημες διαδοχικά ερωμένες, εκατοντάδες δικές του πόρνες, διατηρώντας το προσωπικό του μπορδέλο, ενώ είχε πάρει στη σειρά και τις πέντες κόρες του Δούκα του Mailly, εκ των οποίων οι περισσότερες παντρεμένες! Βέβαια δεν ήταν άκληρος καθώς είχε ξεζουμίσει την Πολωνή βασίλισσα Μαρία Λεζίνσκα η οποία του έδωσε 10 παιδιά πριν τη παρατήσει.
Ωστόσο η Πομπαντούρ είχε μαγέψει τον βασιλιά. Εκείνη η μικρή μοιχαλίδα με το οβάλ πρόσωπο και το μικρό στοματάκι, όταν σήκωσε μπροστά στο βασιλιά το κρινολίνο της (φόρεμα 18ου αιώνα)  και μετά το μεσοφόρι της ήξερε ότι δεν θυσίαζε τη τιμή της αλλά ότι κέρδιζε τον πιο ακόλαστο και ισχυρό εραστή του αιώνα. Δεν είχε άδικο. Ο Λουδοβίκος χαμένος ανάμεσα στα πόδια της καινούργιας του κατάκτησης είχε παραιτηθεί από τη διαχείριση των κρατικών υποθέσεων εξουσιοδοτώντας τη να κάνει η ίδια ό,τι ήθελε, ακόμα και να ορίσει το ύψος των συντάξεων!
Ανατολικότερα, ένας άλλος βασιλιάς, ο αμετανόητα μισογύνης Φρειδερίκος της Πρωσίας, μισούσε τόσο πολύ την ερωμένη του Γάλλου ομολόγου του ώστε βάφτισε ένα από τα σκυλιά του Πομπαντούρ! Αυτό ήταν! η όμορφη Γαλλιδούλα ήρθε σε επικοινωνία με άλλες δυο πανίσχυρες γυναίκες για να χτυπήσουν από κοινού τον ξενέρωτο Γερμανό: τη τσαρίνα της Ρωσίας Ελισάβετ και τη κερατωμένη αυτοκράτειρα Μαρία Θηρεσία της  Αυστρίας. Το 1757 ξέσπασε ένας πόλεμος που για πρώτη φορά στην ιστορία είχε μέτωπα σε όλες σχεδόν τις ηπείρους, πήραν μέρος όλες οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις ενώ η Γαλλία βγήκε αποδυναμωμένη. Η πρώτη αυτή παγκόσμια σύρραξη διήρκεσε 7 χρόνια και κόστισε τη ζωή σε 1.400.000 ανθρώπους. Και να σκεφτεί κανείς ότι η Πομπαντούρ τα προκάλεσε όλα αυτά έχοντας σταματήσει από χρόνια να ασκεί τέτοια ερωτική επιρροή στο βασιλιά..
Ο Louis μπορούσε να είχε όποια γυναίκα ήθελε αλλά μόνο στην Πομπαντούρ επέτρεψε να αναλάβει τις τύχες της χώρας του… η σεξουαλικότητα στις υπηρεσίες ενός έντονου πνεύματος... η ιστορία δεν μπορούσε να είναι διαφορετική.Eμεις εδω στην χωρα ξερουμε  απο αυτα εχει και την κλασσικη χειρονομια στο αεροπλανο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου