Σελίδες

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Υπεύθυνη Δήλωση

«Comic Relief Ι»*

Υπεύθυνη Δήλωση
του Ν. Κουνενή
(http://aristerovima.gr/blog.php?id=795)
Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Νικόλαος Α. Κόνικλος, κάτοικος Γλαυκοθέας, πρωτεύουσας του προτεκτοράτου της Γιολάντας, έχων πλήρη γνώση των συνεπειών των νόμων «περί καθυβρίσεως Αρχόντων» και «περί άνευ όρων και ορίων σεβασμού και υποταγής εις τας αξιοτίμους Αρχάς», λαμβάνω την τιμή να δηλώσω σαφώς, υπευθύνως και κατηγορηματικώς τα εξής:
Οι σεβαστοί Άρχοντες του επιτηρούμενου και τελούντος υπό γενικευμένη ανακατασκευή και αναμόρφωση λαού μας- με επικεφαλής τον αξιότιμον Έπαρχον κ. Άβερελ Μεγαρομάξ και τους Επιτελείς και Συμβούλους του- δεν είναι υποτελείς, εθελόδουλοι, τσολακογλάνια, τσανακογλείφτες, ιπποκόμοι, τσάτσοι, κωλοτούμπες, οσφυοκάμπτες, δωσίλογοι,, νεοταξικοί, λακέδες, μπάτλερ, επαίτες, υποζύγια, εντεταλμένοι, πράκτορες, χαμερπείς, ερπετοί.
Δεν είναι ψεύτες, κλέφτες, ξεδιάντροποι, χαραμοφάηδες, φτηνόλαδοι, ακριβόξυδοι, ξερατά, ποταποί, λινάτσες, ντενεκέδες, πορτοφολάδες, αλητήριοι, αιμοδιψείς, τραμπούκοι, τρισάθλιοι, διαστροφικοί, σαδιστές, βάρβαροι, τυραννικοί, ανάλγητοι, αυταρχικοί, τρομολάγνοι, αντικοινωνικοί, βίαιοι, σαρκοβόροι, δήμιοι.
Δεν είναι φλώροι, μαμόθρευτοι, μουρόχαυλοι, βουτυρόκωλοι, σαχλοκούδουνοι, φλούφληδες, επιδειξιομανείς, δημαγωγοί, αλαζόνες, γιάππηδες, χλεχλέδες, ψωνάρες, κεφαλαιαγοραίοι, ραντιέρηδες, καταχραστές, εκποιητές, νεοφιλελεύθεροι, ιδιωτολάγνοι, θατσερικοί, χρηματοβόροι, φορομπήχτες, τζογαδόροι, άπληστοι, αρχομανείς, εξουσιοφρενείς, καρεκλοκένταυροι, καταφερτζήδες, νταβατζήδες.
Δεν είναι ψυχροαίματοι, παχύδερμοι, κακεντρεχείς, τσουτσέκια, στουρνάρια, φτηνιάρηδες, αυνανομανείς, μινάρες, κομπλεξικοί, εμετικοί, βορβορώδεις, λωβοτομημένοι, ελεεινοί, αχρείοι, αρρωστημένοι, μεγαλομανείς, διαπλεκόμενοι, νεποτικοί, καθάρματα, βοθρολύματα, αηδιαστικοί, κρυόμπλαστροι, βαλτολάγνοι, παράσιτοι, ιοφόροι,, μικροβιόβιοι, καθοίκια, μορμολύκια.
Δεν είναι ανεγκέφαλοι, μωροί, παπαρολόγοι, μπάζα, τζαμπαμάγκες, σαρδαμογκαφατζήδες, μικρόνοες, αερολόγοι, ψωροφαντασμένοι, παγωνιόφρονες, στυλιάρια, σκατόψυχοι, χατζηαβάτηδες, οζώδεις, μαλακοπίτουρες, ρετάλια, δυσέραστοι, πτυελώδεις, γλίτσες, περιττωματικοί.
Δεν είναι κοράκια, γουρούνια, τσακάλια, ύαινες, κάμπιες, αρουραίοι, ασβοί, νυχτερίδες, κατσαρίδες, βρωμούσες, γυμνοσάλιαγκες, καρχαρίες, σκυλόψαρα, δράκαινες, τυραννόσαυροι, σμέρνες, οχιές, κανίβαλοι, φρανκενστάιν, βαμπίρ, βρυκόλακες.
Οι σεβαστοί Άρχοντες του επιτηρούμενου και τελούντος υπό γενικευμένη ανακατασκευή λαού μας- με επικεφαλής τον αξιότιμον κ. Άβερελ Μεγαρομάξ, τους Επιτελείς και τους Συμβούλους του- είναι αγνοί αλτρουιστές, ακάματοι κοινωνικοί αγωνιστές, ενθουσιώδεις σκαπανείς μιας καινούργιας, αγνώριστης Γιολάντας, στολιδιού του Γενναίου Νέου Κόσμου της εποχής μας.
Γιολαντική Λιμοκρατία, εικοστός πρώτος Μεσαίων
Ο υποτελής
Ν. Α. Κόνικλος
Υ.Γ. Το ανωτέρω κείμενο είναι προιόν μυθοπλαστικής φαντασίας. Κάθε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις είναι απολύτως συμπτωματική, με ασύμπτωτους τους άξονες.
Τρίτον διάγγελμα της κατοχικής κυβερνήσεως
του Ν. Κουνενή
(http://aristerovima.gr/blog.php?id=678)
Ελληνικέ λαέ!
Συμπληρώνεται σήμερον το πρώτον έτος της Κεφαλαιοσωτηρίου εκλογικής Επαναστάσεως του 2009, ήτις ανέδειξεν εις την εξουσίαν το Κίνημά μας και τον ηγέτην του, τον Δούναβιν της σκέψεως, τον Αλιάκμονα της Αποφασιστικότητος, τον Πηνειόν της Συνέσεως, Γεώργιον Ανδρέου Μεγαρομάξιμον.
Πιστή εις τας μνημονιακάς διαταγάς των Τροικανών κατοχικών στρατευμάτων και συνεπικουρουμένη ενθουσιωδώς υπό της κοινωνικής συμμαχίας των Τραπεζιτών, των Βιομηχάνων, των Ραντιέρηδων, των Χρηματιστών και των Φορομπηκτών, η κυβέρνησις υλοποίησεν ήδη μέγα μέρος του προγράμματός της και ατενίζει με αισιοδοξίαν το μέλλον: το Ελληνικόν Σύνταγμα κατηργήθη, αι αναρχοκομμουνιστικαί διατάξεις του ασφαλιστικού συστήματος κατετροπώθησαν, οι μισθοί και αι συντάξεις ακρωτηριάσθησαν, οι φόροι ανερριχήθησαν, ο πληθωρισμός και η ανεργία διεγκώθησαν, το Ακαθάριστον Εγχώριον Προιόν κατεβαραθρώθη.
Υπό την στιβαράν Επιτήρησιν των στρατηγών Αγγέλα Μάρκετινγκ, Ζαν Κλοντ Μπάνκερ και Ντομινίκ Στρώσ’τους Κατ’ και κατόπιν αόκνων προσπαθειών των αξιοτίμων μελών της κυβερνήσεως, συνεπικουρουμένων υπό των κατοχικών στρατευμάτων και των εγχωρίων δυνάμεων των ευρωτσολιάδων και ματασφαλιτών, η κυβέρνησης κατήγαγεν ιστορικάς νίκας εναντίον των οκνηρών κοινωνικών στρωμάτων των χειρωνακτών, των δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων, των πτωχών, των ηλικιωμένων, των ανέργων, των νέων, των μητέρων. Ταυτοχρόνως επεδόθη υπευθύνως εις την ταχείαν υλοποίησιν του έργου της Πρασιναλόγου αναπτύξεως της χώρας, παραδίδουσα λιμένας, δρόμους, μητροπολιτικάς εκτάσεις και παντός είδους εθνικάς γαίας εις σινικάς και αραβικάς επενδυτικάς κατοχικάς δυνάμεις, αίτινες ήδη επιδίδονται εις την αναμόρφωσιν της χώρας, επενδύουσαι εις την εμπορογλυφίαν, τας μεγαλοπρεπείς κατασκευάς και τα τυχηρά παίγνια.
Εις τον τομέαν της εξωτερικής πολιτικής η κυβέρνησις διεκρίθη όσον ποτέ άλλοτε, συνάπτουσα φανεράς και κρυφάς συμφωνίας υποτελείας μετά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, της Ομοσπονδιακής Γερμανίας και του δοκιμαζομένου υπό της παλαιστινιακής τρομοκρατίας κράτους του Ισραήλ, επαναφέρουσα την χώραν εις τας ηρωικάς εποχάς της Ιεράς Συμμαχίας, του Τρίτου Ράιχ και του δόγματος Τρούμαν.
Ατρόμητος έναντι της πληβειακής αχαριστίας και αποφασισμένη όπως ολοκληρώσει με κάθε μέσον την περιπόθητον Κεφαλαιοσωτήριον Επανάστασιν η κυβέρνησις υπόσχεται να συνεχίσει την εποποιίαν της γενικευμένης ανακατασκευής της χώρας και του λαού της.
Ζήτω η κατοχική κυβέρνησις!
Ζήτωσαν οι Τροικανοί επιτηρηταί!
Μπούντες Μπανκ, Ντόιτσε Μπανκ, Κρεντί Αγκρίκολε Μπανκ ούμπερ άλλες!
Εκ μέρους της κατοχικής κυβερνήσεως
Γεώργιος Ξεπεταλωτής, κυβερνητικός απρόσωπος
*Comic relief: http://www.comicrelief.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου